Passie voor fotografie

Als vrijetijdsfotograaf laat ik graag enkele van mijn foto’s en fotoreportages zien via mijn eigen website: www.geertfotografie.nl. Sinds 2013 beoefen ik nu deze prachtige hobby en u vindt dan ook mijn passie voor de fotografie terug in verschillende vormen van fotografie.

Geert fotografie

Vrijetijds fotograaf

Een hobby die mij iedere dag weer blijft boeien……. en dat enthousiasme probeer ik ook over te dragen op mijn kinderen en kleinkinderen. Er is toch niets mooier om ‘momenten te vangen’ en deze als herinnering af en toe weer tevoorschijn te halen zodat je vanzelf weer teruggehaald wordt naar het moment van vastleggen.

Fotograferen kan iedereen en doet iedereen op zijn of haar manier. Er zijn volgens mij geen goede of slechte foto’s want de maker, die met trots zijn foto’s aan anderen laat zien, heeft heel bewust dat specifieke fotomoment vastgelegd en heeft er zijn eigen verhaal bij waardoor de foto een bepaalde meerwaarde voor hem of haar heeft. Over technieken kan men van mening verschillen, maar de compositie van een foto is sterk persoonlijk.

Geert fotografie

Portfolio

Documentaire fotografie

Natuur fotografie

Ede Ginkelse Heide Landmark Vensters op het Verleden Monument

Veteraan & Militair

Portret fotografie

Concert fotografie

Ede DTS Dames 1 Topklasse

Sport fotografie

Diversen

Geert fotografie

Fotograferen kan iedereen

Fotograferen kan en doet iedereen op zijn of haar manier. Er zijn volgens mij geen goede of slechte foto’s want de maker, die met trots zijn foto’s aan anderen laat zien, heeft heel bewust dat specifieke fotomoment vastgelegd en heeft er zijn eigen verhaal bij waardoor de foto een bepaalde meerwaarde voor hem of haar heeft. Over technieken kan men van mening verschillen, maar de compositie van een foto is sterk persoonlijk.

Vrijetijdsfotograaf

Vrijetijds Fotograaf

Geert

Adres

Overal en nergens

Geert fotografie

Contactformulier

Ik fotografeer niet in opdracht en niet tegen betaling. Ben niet voor niets een 'vrijetijds fotograaf' toch? Ik houd van eigen inzicht en vrij werk. Heerlijk ongedwongen fotograferen, maar altijd bereid om mooie plaatjes te schieten.

Voor een fotoreportage 'in opdracht' verwijs ik u daarom graag door naar andere fotografen die -tegen betaling- deze opdracht graag van u aan willen nemen.

Heb je een andere vraag, vul dan het contactformulier in.